Διαδικτυακός Μαθηματικός Διαγωνισμός "Πυθαγόρας 2023"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ε.Μ.Ε. «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας οργανώνει για δεύτερη χρονιά ανεξάρτητο εξεταστικό κέντρο για τον Διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε. «Πυθαγόρας 2023».

Το Παράρτημα Καβάλας δημιούργησε το δικό του Blog στο URL https://eme-kavalas.blogspot.com/. Στο Blog μπορείτε να βρείτε όλες τις οδηγίες σχετικά με τον διαγωνισμό.

Ο Διαγωνισμός «Πυθαγόρας» θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 11 Μαρτίου 2023. Μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές της Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, και Στ΄ τάξης του Δημοτικού και της Α΄, Β΄, και Γ΄ Γυμνασίου. Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απαραίτητη η πληρωμή 10 ευρώ ανά συμμετέχοντα μαθητή, που αντιστοιχούν στην συνδρομή του περιοδικού της Ε.Μ.Ε. για ένα τεύχος (πληρωμή μέχρι τις 8 Μαρτίου 2023).

Είναι απαραίτητο οι γονείς και οι κηδεμόνες να συμπληρώσουν την φόρμα (Google Form) στο URL https://forms.gle/ep8seJHNERdnDiAe8, και ιδιαίτερα το email τους και το τηλέφωνο επικοινωνίας, διότι εκεί θα σταλούν κωδικοί πρόσβασης στην πλατφόρμα των θεμάτων.

Ο μαθητής πρέπει να διαθέτει ηλεκτρονική συσκευή, tablet, laptop ή desktop και η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί από τον χώρο του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..